fbpx
COVID-19 & More4Kidz

Ook tijdens deze corona crisis blijven wij voor u klaar staan en uw bestellingen uitleveren. Helaas door de drukte bij onze bezorgdiensten en algemene drukte omdat er meer besteld wordt; kan het zijn dat uw bestelling langer onderweg is dan u van ons gewend bent of dat een reactie van onze klantenservice iets langer op zich laat wachten.

Wij werken met man en macht om deze vertragingen tot een minimum te beperken voor u.

COVID-19 FAQ

Wat kan ik verwachten van More4Kidz?
Wij zorgen ervoor dat uw online bestelling veilig is. De levering van de pakketten blijft gewoon doorgaan en alle leveringsdiensten hebben bevestigd dat de ontvangers niet hoeven te tekenen voor leveringen om contact te vermijden. Daarnaast hebben we in ons magazijn aanvullende gezondheids- en hygiënemaatregelen getroffen om de veiligheid van onze medewerkers te waarborgen. De Wereldgezondheidsorganisatie heeft ook bevestigd dat er geen reden tot bezorgdheid is voor degenen die pakketten ontvangen die door bezorgdiensten worden geleverd.

Zijn de leveringen in de komende weken gegarandeerd?
Ja, op dit moment kunnen we al je bestellingen zoals gewoonlijk leveren. Gelieve er echter rekening mee te houden dat, door de grote vraag, de actuele levertijden langer kunnen duren dan normaal. Wij houden u uiteraard op de hoogte indien dit zou veranderen

Kan mijn bestelling besmet zijn?
Nee. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is er geen risico dat bestelde artikelen besmet zijn. De WHO heeft verklaard dat pakketjes die door de koerier worden bezorgd geen risico meebrengen voor de klanten.